Nove informacije glede primera Jaka Potočnik

Published on 19 April 2023 at 20:46

Ne samo Köln, na odločitev Mednarodne nogometne zveze (FIFA) se je v primeru mladega slovenskega nogometaša Jake Čubra Potočnika na arbitražno sodišče CAS v Švici pritožila tudi Olimpija! Ljubljančani so razočarani nad dejstvom, da jim je FIFA prisodila zgolj finančno nadomestilo v višini 51.750 evrov. Kot je nemškim medijem pojasnil Christian Dollinger, podpredsednik novopečenega slovenskega prvaka, so pri Olimpiji še naprej mnenja, da si zaslužijo neprimerno več.

Olimpija je omenjeni znesek utemeljila z domnevno ponudbo, ki naj bi na naslov zmajev prišla s strani hrvaškega velikana Dinama iz Zagreba. Zeleno-beli trdijo, da je bil klub s stadiona Maksimir za slovenskega najstnika pripravljen plačati odškodnino v višini 2,5 milijona evrov.

Ali bo Olimpija v nameri uspela, bo zanimivo videti. Köln medtem vztraja, da je kazen, ki jo je prejel, občutno previsoka. V nos jim kakopak ne gre dejstvo, da morajo Olimpiji plačati dobrih 50.000 evrov, marveč to, da v naslednjih dveh prestopnih rokih ne bodo smeli registrirati novih nogometašev.

Add comment

Comments

Luka Gračner
a year ago

Rad imam NK OLIMPIJA LJUBLJANA