Nemanja Motika bo kariero nadaljeval pri Olimpiji!

Published on 12 June 2023 at 17:12

Na našem instagram računu smo že 24. maja pravilno napovedali, da bo Nemanja Motika svojo kariero nadaljeval pri zmajjih. Zmaji so zdaj naše poročanje potrdili in razkrili, da se bo dosedanji nogometaš Crvene Zvezda treningom članske ekipe priključil že v torek, po tem ko bo ČE bo uspešno prestal test fizične pripravljenosti

 

Olimpija je mladega levega krilnega nogometaša dobila brezplačno, a je hkrati res, da bo morala v prihodnje v primeru nogometaševega prestopa drugam Beograjčanom prepustiti odškodnino do 1,5 milijona evrov. Če bi ga prodala za več, bo Crvena zvezda upravičena tudi do 20 odstotkov preostalega zneska nad 1,5 milijona evrov.

 


Da se spomnemo za koga sploh gre, Nemanja Motika je 20-letni nogometaš, rojen v Berlinu a sicer z Srbskim in Nemškim državljanstvom.Nemanja  je spomladanski del pravkar končane sezone preživel v Avstriji, kjer je igral za Austrio Lustenau. Tja je bil le posojen, in sicer s strani Crvene zvezde, ki je  Motiko v Beograd pripeljala februarja lani, ko je zanj münchenskemu velikanu Bayernu plačala kar 2,5 milijona evrov. Posel se Crveni zvezdi ni obrestoval, Motika v rdeče-belem dresu ni blestel. Tudi to je razlog, zakaj ga je Crvena zvezda zdaj odstopila Olimpiji, kjer bo nadarjeni nogometaš poskušal dokazati, zakaj so mu pred časom nadeli etiketo velikega talenta. Vsi podporniki zeleno-belih upamo, da bo pri nas zablestel.

Add comment

Comments

There are no comments yet.